Får du nok værdi af dine udviklingsprojekter?

Al softwareudvikling af skræddersyede systemer handler primært om organisationsforandring! At kunne agere hurtigere i markedet, have bedre overblik over risici, have mere tilfredse medarbejdere eller noget helt fjerde. IT-løsningen er et værktøj der forhåbentlig understøtter denne forandring, men den skaber ikke i sig selv nogen forandring. Mange virksomheder adskiller i dag organisationsforandringer gennem IT, i selve udviklingen af løsningen og en efterfølgende implementering i organisationen.

Hos SørensenIT tror vi ikke på at dette er det optimale; vi ser derimod organisationsforandring gennem IT som en sammenhængende og sammenflette proces, hvor de nødvendige kompetencer – både tekniske og ikke tekniske – er ligeværdige og påvirker hinanden. Kun sådan skaber vi en forandring gennem IT der giver mening for alle.

Organisation

Hos SørensenIT tager vi udgangspunkt i den systemiske tradition i vores forståelse af organisationer, og prøver derigennem at have blik for de relationer mellem systemer (personer og grupper), der skal påvirkes for at opnå den ønskede forandring.

Data

Hos SørensenIT ser vi opsamling og anvendelse af data som en større og større del af mange projekter. I dag kommer data ikke længere kun fra menneskelige indtastninger, men også fra sensorer der er indbygget i alle mulige enheder (IOT). Disse data kan så bruges til enten at forstå fortiden (dashboards og rapporter) eller beskrive fremtiden (machine learning).

Teknologi

Hos SørensenIT arbejder vi fullstack lige fra integrationer til frontend - primært med Microsoft teknologier:

  • .Net/C#
  • ASP .Net
  • Azure/Azure ML
  • SQL Server