SørensenIT løser opgaver inden for et bredt felt i relation til organisationsforandring gennem IT. Lige fra strategisk sparring omkring et fremtidigt projekt, til at give en ekstra hånd med udviklingen af en feature. Vi har erfaring fra en lang række domæner, som f.eks. energioptimering, transport og sundheds-IT. Vi går dog aldrig ind som løsningsleverandør, men tror mere på at vi i fællesskab samler et hold med de kompetencer, der skal til, for at få projektet bedst muligt i mål.


Rådgivning/Sparring/Coaching
Står du med visionen for et projekt, men ved ikke hvordan det bedst muligt bliver gennemført; eller har du allerede startet et projekt, men er løbet ind i problemer; stiller vi gerne op til et møde eller afholder en workshop der bringer Jer videre.

Gennemførelse af projekt
Står du med visionen for et projekt, men har ikke kompetencerne eller erfaringen til at gennemføre det, leverer vi gerne de kompetencer der mangles – både ledelsesmæssige- og tekniske kompetencer. Ved større projekter, hvor vi ikke selv har kapaciteten eller hvis der er behov for kompetencer, som vi ikke har på højt nok niveau, vil vi bruge vores netværk og samarbejde med andre virksomheder.

En ekstra hånd
Står du med et projekt har de fleste kompetencer, men mangler en specifik kompetence/ressource i en periode, indgår vi også gerne i dit team og bidrager med det du har brug for.