SørensenIT er skabt ud fra visionen om at en succesful organisationsforandring gennem IT kræver et utal af kompetencer, som bedst kommer i spil ved kontinuert interaktion og samarbejde. Vi arbejder derfor ikke med overleveringer og faser, men prøver at levere kompetencer til det team, som skal køre projektet fra start til slut. Kun gennem samarbejde lærer de enkelte faggrupper af hinanden og forstår hinandens begrænsninger. Herved skaber vi forandring gennem IT, som giver mening for alle.

Hos SørensenIT prøver vi på konstant at holde vores viden opdateret, på de kompetencer vi fokuserer på, således at vi altid kan sparre med vores kunder på bedst mulig måde. På samme måde er det også en del af vores DNA at sprede den viden og de erfaringer vi har oparbejdet gennem skrivning af artikler, blogs, bøger og afholdelse af diverse foredrag.

For os handler det om at skabe software der giver mening!

Profiler

Hans Erik Sørensen

Konsulent, Ejer

Hans Erik er uddannet Cand. Scient. i datalogi fra Århus Universitet og har arbejdet med softwareudvikling i over 20 år. Han har været inde over mange aspekter omkring softwareudvikling som f.eks. software arkitektur, brugervenlighed og projektledelse. Hans Erik er blandt andet IPMA, Prince2 og Scrum (CSM & CSPO) certificeret.

Derudover er Hans Erik certificeret systemisk coach og har erfaring med at coache både individer og grupper til at nå deres mål.